Stokke vant pokalen igjen!

Postet av Stokke IL - Orientering den 12. Apr 2019

Onsdag 10. april var det bowlingmesterskap mellom O-gruppa i Stokke og Sandefjord O-klubb. Med 73 deltakere totalt (44 fra Stokke) hadde vi hele Metro Bowling for oss selv. Stokkegjengen var i godt slag og knuste Sandefjord. Resultatet ble Stokke-Sandefjord 84 -75. 

Beste individuelle poengsum oppnådde Joki med 144, og dermed får han æren av å ta vare på pokalen til neste år. Etter bowlingen gikk 22 pizza ned på høykant – kanskje ikke Metro er vant til slik appetitt. Men det virket allikevel som om alle fikk en fin kveld.Innbydelse Camp Stokke

Postet av Stokke IL - Orientering den 8. Apr 2019

Her finner du invitasjon til Camp Stokke 2019.

Vi i Stokke IL gleder oss til å ta imot mange orienterings-ungdommer også i år. 

Velkommen!

Innbydelse camp Stokke 2019.2.pdfBowling mot Sandefjord !

Postet av Stokke IL - Orientering den 3. Apr 2019

Det er tid for årets kamp mot Sandefjord. I fjor tok vi hjem pokalen til Stokke. Klarer vi å beholde den et år til?

Meld dere på her: https://doodle.com/poll/2zes4572mgpspq9e 

Egenandel kr 50,- dekker en runde med bowling først og pizza etterpå.

Kampen starter på Metro Bowling i Sandefjord onsdag 10. april kl 18. Kom gjerne litt før slik at du får skiftet sko og er klar til innsats til ca kl 18.


PS. Husk også å melde deg på til vårcupløpet fra Eik skole i Byskogen i Tønsberg på tirsdag 9. april. Super oppladning til bowlingen! https://eventor.orientering.no/Events/Show/11231 Treningsløp 2019

Postet av Stokke IL - Orientering den 25. Mar 2019

Vi starter opp med første treningsløpet etter påske, torsdag den 25. april på Brunstad. I år blir det samarbeid med Andebu IL hvor de vil stå for 4 av treningsløpene. Da blir det felles avreise fra Politistasjonen i Stokke kl. 17.30. 

Møt opp, ta med nye som ønsker å prøve. Jo flere vi er på treningen, jo mer gøy.  Er det noen som trenger litt ekstra oppfølging, så spør på treningsløpene.

Oversikten finner du her:
Treningsløp 2019.pdfLevert av IdrettenOnline