Midtsommerløp og Camp Stokke 2021

Postet av Stokke IL - Orientering den 11. Nov 2020

Vi planlegger for Midtsommerløp og Camp Stokke i 2021, nærmere bestemt helgen 18-20. juni. Dessverre ble det verken løp eller camp i 2020, men vi håper på bedre muligheter nå. Hold av helgen!


0 Kommentar

Treningsløp torsdag 20. august

Postet av Stokke IL - Orientering den 19. Aug 2020

Nå er det tid for o-treninger igjen. Torsdag 20. august kl 18 arrangerer Sandefjord OK treningen for oss fra Kodal skole. Vær forresten litt oppmerksom for løypene kommer tidvis i nærheten av en frisbee-golf-bane.  
Her er løypene. Ta gjerne med deg egen utskrift hvis du har mulighet til det.
Det er også mulig å løpe løypene en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. 

PS. Neste uke er det klubbmesterskap fra Stokke idrettshall. Mer info kommer snart.


Les mer
LikerDelSkjul
Arne Kristensen 
0 Kommentar

Treninger tirsdag kl 19 i sommer

Postet av Stokke IL - Orientering den 5. Jul 2020

Hver tirsdag hele sommeren blir det ca en times rolig treningstur fra stupetårnet i Melsomvik. Vi starter kl 1900. Etterpå tar de som vil en dukkert i sjøen. Bare møt opp.


0 Kommentar

Treningsløp 18. juni med sommeravslutning - løyper tilgjengelig 15.6-21.6

Postet av Stokke IL - Orientering den 14. Jun 2020

Siste treningsløp i Stokke før årets sommerferie blir til torsdag 18.6. Start kl 18 fra stupetårnet i Melsomvik, og etterpå blir det bading og grilling. Ta med grillmat selv i år - o-gruppa fikser varm grill. Av koronahensyn er det fint om dere melder dere på i Eventor; det er bare for å lette registreringen på selve løpet.

Postene er allerede ute i skogen, så du kan også løpe en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. Andebu-løypene fra forrige uke er forresten tilgjengelig fram til og med 17. juni hvis det frister.

0 Kommentar

O-trening 8.-14. juni

Postet av Stokke IL - Orientering den 8. Jun 2020

Denne uka er det Andebu IL som har lagt treningsløyper for oss. Løypene og info om frammøtested finner du i Eventor. Postene henger ute fra mandag 8. juni til søndag 14. juni. 
Torsdag kl 18 er det treningsløp for løperne fra Andebu og de yngste i Sandefjord OK og Stokke IL. NB! Vil du løpe treningsløpet på torsdag uten at du har med deg noen yngre løpere, så må du vente med ankomst og løp i Andebu til kl 19. Dette for å sikre at vi ikke blir for mange på arena samtidig. 
Husk koronaregler om å komme ferdig skiftet. Skriv gjerne ut egne kart, men vi kopierer også opp noen til Stokkeløperne. I tillegg er det kun løp og reis den dagen; vi holder oss rundt bilene.


PS. Porsgrunn OL arrangerer løp til lørdag, med påmelding senest onsdag. Sjekk Eventor.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline