Treningsløp 18. juni med sommeravslutning - løyper tilgjengelig 15.6-21.6

Postet av Stokke IL - Orientering den 14. Jun 2020

Siste treningsløp i Stokke før årets sommerferie blir til torsdag 18.6. Start kl 18 fra stupetårnet i Melsomvik, og etterpå blir det bading og grilling. Ta med grillmat selv i år - o-gruppa fikser varm grill. Av koronahensyn er det fint om dere melder dere på i Eventor; det er bare for å lette registreringen på selve løpet.

Postene er allerede ute i skogen, så du kan også løpe en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. Andebu-løypene fra forrige uke er forresten tilgjengelig fram til og med 17. juni hvis det frister.

0 Kommentar

O-trening 8.-14. juni

Postet av Stokke IL - Orientering den 8. Jun 2020

Denne uka er det Andebu IL som har lagt treningsløyper for oss. Løypene og info om frammøtested finner du i Eventor. Postene henger ute fra mandag 8. juni til søndag 14. juni. 
Torsdag kl 18 er det treningsløp for løperne fra Andebu og de yngste i Sandefjord OK og Stokke IL. NB! Vil du løpe treningsløpet på torsdag uten at du har med deg noen yngre løpere, så må du vente med ankomst og løp i Andebu til kl 19. Dette for å sikre at vi ikke blir for mange på arena samtidig. 
Husk koronaregler om å komme ferdig skiftet. Skriv gjerne ut egne kart, men vi kopierer også opp noen til Stokkeløperne. I tillegg er det kun løp og reis den dagen; vi holder oss rundt bilene.


PS. Porsgrunn OL arrangerer løp til lørdag, med påmelding senest onsdag. Sjekk Eventor.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline